Winkelwagen

Grote voorraad, +12.000 producten
1 - 3 dagen levertijd
Automatisch sparen met TuckerCarePoints
Alles voor thuis & boerenerf

Retour & Bedenktijd

Welkom bij Retour & Bedenktijd. Op deze pagina tref je alle onderwerpen aan m.b.t. Retour & Bedenktijd.

Retour & Bedenktijd 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,50,- euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Uitgesloten van retourzending 

  • Producten (zoals batterijen schrikdraadapparaat) en medicijnen waarvan de verzegeling is verbroken. 
  • Seizoenartikelen die aangebroken zijn. 
  • Aangebroken verpakkingen. 

Product ruilen? 

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. 

Scroll naar top