Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retour & Bedenktijd

Retour & Bedenktijd 

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je eigen adres naar ons magazijn zijn voor eigen rekening (De kosten bedragen ca. € 7,50,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder).

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact met ons op te nemen via [email protected].

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Hier onder lees je de voorwaarden waaraan je moet voldoen om jouw bestelling te retourneren

Vermeld bij het aanmelden van jouw retourzending altijd:

  • Het ordernummer van jouw bestelling
  • Om welk product het gaat
  • Jouw volledige naam en adres.

Uitgesloten van retournering

  • Producten en medicijnen waarvan de verzegeling is verbroken. 
  • Seizoenartikelen die aangebroken zijn. 
  • Aangebroken verpakkingen.
  • Beschadigde verpakkingen  

Jouw bestelling retourneren? Klik dan op de onderstaande knop om ons jouw gegevens te mailen. Let op dat alle gegevens zoals op deze pagina vermeld staan worden meegezonden.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! 

Heb je per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven, of is jouw adres niet volledig ingevuld? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen de gegevens van jouw bestelling voor je te wijzigen. 

Scroll naar boven

Stuur ons een bericht