Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

TuckerCare is de online webshop van Nederland en België. 

Over ons

Wij zijn TuckerCare. Ons team zet zich in om elke dag een actueel aanbod van dierenproducten online aan te bieden in Nederland en België. Wij kiezen er bewust voor om alles direct uit een grote magazijnvoorraad te leveren aan dierenliefhebbers voor thuisgebruik en professionals, zoals dierenartsen en agrariërs. Omdat we geen fysieke winkels hebben en alleen online actief zijn kunnen we onze kosten laag houden. Hiermee bieden wij jou meer voordeel. Onze showroom is onze online winkel. Wij hebben de webshop optimaal uitgerust om een zo goed mogelijke presentatie te geven. Je kunt dus vanuit je eigen locatie de producten op onze website bekijken en bestellen. 

Tuckercare koeien | tuckercare dé online dierenwinkel!

Aandacht voor dieren

De liefde voor dieren is wat ons bij TuckerCare dagelijks verbindt. Onze mensen zijn liefhebbers en deskundig als het gaat om het samenstellen van het assortiment. Altijd zetten wij daarbij het welzijn van de dieren voorop. 

Vragen, tips en suggesties

Heb je een vraag, tip of suggestie laat het ons altijd weten. Wij doen er alles aan om onze service en kwaliteit dagelijks op peil te houden. Heb je een artikel niet gevonden laat het ons ook weten. We kunnen altijd even voor je kijken of we bij de leveranciers en fabrikanten rechtstreeks kunnen naleveren. Wij nemen altijd snel contact op tijdens werkdagen.  

Je kunt via de chat of verzendformulier ons direct een bericht sturen. 

Hoogwaardige kwaliteit

TuckerCare is dé online webshop voor dierenliefhebbers en professionals. Onze online winkel werkt nauw samen met uitsluitend fabrikanten en leveranciers die gecertificeerd zijn en hoge kwaliteitseisen stellen aan hun productie- en logistieke processen.  

De webshop kenmerkt zich door een uitgebreid aanbod van uiteenlopende artikelen, zoals speelgoed, snacks en onderdelen voor thuis, op de boerderij of buitenplaatsen. Het assortiment is zorgvuldig samengesteld en wordt dagelijks aangepast op vraag en aanbod op de markt voor dieren en toebehoren.  

 

Onze medewerkers zijn dagelijks actief om voor jou de beste producten op te nemen in de webshop. Onze kracht is dat wij aansluitend aan jou de allerbeste service willen verlenen. Wij willen die service bieden door efficiënt om te gaan met jouw bestelling en levering. Juist die efficiency zorgt voor up to date voorraad, scherpe prijzen en vlotte levering. Daarbij werken we uitsluitend samen met erkende bezorgdiensten. Heb je ondanks onze hoge kwaliteitseisen een tip of suggestie, dan laat het ons weten. Wij doen alles voor een nóg betere service en kwaliteit. 

5/5

Wat maakt ons uniek

producten
0

De online webshop van
Nederland en België

Scroll naar boven

Stuur ons een bericht