Filteropties:
Filteropties

Waarom TuckerCare?

Ongediertebestrijding

Voor al je ongedierte benodigdheden ben je bij TuckerCare aan het juiste adres

Om je huis en tuin vrij te houden van ongedierte kun je bij TuckerCare producten bestellen voor het verjagen van ongedierte. Binnen het assortiment vind je onder andere producten voor het verjagen van: kakkerlakken, mieren, muggen, muis en rat, vliegen, wespen en nog veel meer.

Professioneel bestrijden?

Sommige producten uit ons ongedierte assortiment mogen alleen worden toegepast door professionals die in het bezit zijn van de juiste documentatie. Als professionele bestrijder moet je een vakbekwaamheidsdiploma ongediertebestrijding (bijv. KBA-licentie) kunnen overleggen. Bent u een agrariër en wil je producten toepassen op eigen terrein? Overhandig dan je KVK-, en UBN-nummer. Kun je geen diploma overhandigen, dan kunnen wij het product niet uitleveren. Daarnaast berekenen wij bij reeds doorgevoerde bestellingen, waarbij geen geldige documentatie geleverd kan worden € 6,95 administratiekosten.

Last van muizen?

Muizen zijn het hele jaar door actief. Je hoort ze vaak rommelen, maar je ziet ze niet. Ze zitten vaak op plekken waar het warm en rustig is. Hierbij kun je denken aan het zolder of in de spouwmuur. Muizen knagen aan alles en kunnen veel schade toebrengen. Bij TuckerCare koop je voordelig afdichting materiaal of muizenvallen voor het bestrijden van muizen.

Mug & vlieg

Muggen en vliegen kunnen als vervelend worden ervaart, vooral als het er veel zijn. Muggen en vliegen worden vaak als onschuldige insecten gezien. Maar niets is minder waar. Ze kunnen wel degelijk ziektes bij zich dragen en dit overbrengen op mensen. Voor je gezondheid is het dus van essentieel belang dit tegen te gaan en te bestrijden. Voor vlieg- en muggen verjagers ben je bij TuckerCare aan het juiste adres.

Kakkerlakken

Naast het feit dat ze er erg onsmakelijk uit zien, hebben ze een onaangename geur en draagt het een tal van ziekten bij zich. Om een snelle verspreiding tegen te gaan is het van belang om snel in te grijpen. Bij TuckerCare vind je in de webshop kakkerlakken gel en kakkerlakken vallen om deze onsmakelijke beestjes te bestrijden.

Voordelig ongedierte benodigdheden online kopen

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar.

Veel winkelplezier bij TuckerCare!