Winkelwagen

Levertijd & Verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

 

Levertijd 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Onze verzendkosten zijn variabel op basis van het gewicht van het pakket. Wij bieden onze producten voor een zo laag mogelijke prijs aan. Hierdoor zijn we genoodzaakt om de verzendkosten in zijn geheel over te nemen van onze leverancier. De verzendkosten bedragen minimaal € 8,90 maar kunnen dus oplopen naarmate het gewicht van de bestelling toeneemt.

Voor onze diepvriesproducten geldt hetzelfde principe, deze nemen wij ook over van onze leverancier. Onze diepvriesproducten worden gekoeld getransporteerd waardoor de verzendkosten hoger uitvallen. De verzendkosten van diepvriesproducten bedragen minimaal € 22,90 maar kunnen dus oplopen naarmate het gewicht toeneemt.  

Scroll naar boven