Filteropties:
Filteropties

Waarom TuckerCare?

Rund

Voor al je rund benodigdheden ben je bij TuckerCare aan het juiste adres

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Voor het afkalven, injectie en spuiten, kalver opfok, klauw- en uier verzorging en overige benodigdheden vind je bij TuckerCare in de webshop.

Rund aanschaffen

Veel hobbyboeren en kinderboerderijen hebben runderen voor de begrazing van de wei. Bij de aanschaf van een rund komt veel kijken. Het is dus belangrijk om je goed in te lezen. Wat is goede voeding en hoe verzorg ik de runderen?

Runderen zijn kuddedieren. Een koe is een vrouwtjesrund en een stier is een mannetjesrund. Runderen kunnen wel 20 jaar oud worden, maar worden vaak eerder geslacht voor het vlees en de vacht. Runderen zijn kuddedieren en hebben ruimte en een grote stal nodig. Het zijn kostbare dieren, niet alleen bij aanschaf, maar ook in onderhoud. Als je er toch voor kiest runderen te houden, krijg je te maken met allerlei wet- en regelgeving. Voor de hobbyboer handig om deze eerst goed door te lezen.

Runderen hebben voldoende aan gras en hooi. Bij onvoldoende ruwvoer is het noodzakelijk om het aan te vullen met alternatieven. Een liksteen kan de behoefte aan mineralen en zout voorzien.

Voordeling rund benodigdheden online kopen

Genoeg om over na te denken bij de aanschaf van een rund. In de webshop van TuckerCare vind je een breed assortiment en kun je voordelig rund spullen kopen.

Veel winkelplezier bij TuckerCare!