Filteropties:
Filteropties

Waarom TuckerCare?

Paard

Voor al je paard benodigdheden ben je bij TuckerCare aan het juiste adres

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar paard benodigdheden? Bij TuckerCare vindt je halters, dekens, dekjes, stal en weide, huis, haar- en manen verzorging.

Paard als huisdier

Paarden worden al generaties lang als huisdier gehouden. Vroeger werden paarden als werkpaard gebruikt, maar tegenwoordig genieten mens en paard samen steeds meer van natuur en sport.

Paarden zijn sociale dieren en hebben veel behoefte aan beweging en frisse lucht. Ze worden gestald in een manage of op een wei. In de wei is het belangrijk schuilmogelijkheden te creëren voor zon, wind en regen. Paarden zijn vluchtdieren en voelen zich veilig om samen met soortgenoten te leven. Ze communiceren met behulp van staart, oren, geluiden en algemene lichaamshouding.

Van nature zijn paarden prooidieren. Dit is de reden waarom ze nogal schrikachtig van aard zijn. Ze zijn het liefst bezig met grazen en lopen. Wanneer een paard niet de mogelijkheid heeft om natuurlijk gedrag te vertonen, kan het zich verzetten, onrust veroorzaken en nerveus overkomen.

Het hebben van een paard vraag veel aandacht en verzorging. Zo moet het paard iedere dag beweging hebben, geborsteld worden, de hoeven gecontroleerd worden en het jaarlijks een gebitscontrole hebben. Kortom heb je de benodigde ervaring en kennis nodig voor het zorgen of het kopen van een paard.

Voordelig paard benodigdheden online kopen

Bij de aanschaf van een paard krijg je te maken met wet- en regelgeving. Lees je vooraf goed in en kom niet voor verrassingen te staan. In de webshop van TuckerCare vind je een breed assortiment en kun je voordelig paardenspullen kopen.

Veel winkelplezier bij TuckerCare!