Filteropties:
Filteropties

Waarom TuckerCare?

Knaagdier

Voor al je knaagdier benodigdheden ben je bij TuckerCare aan het juiste adres

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Het beste voor jouw knaagvriend vind je bij TuckerCare in de webshop. TuckerCare bezit een breed scala aan knaagdier producten. Je vindt hier onder andere eten en drinken voor het knaagdier, kooien en alles voor een goede verzorging.

Voor al je knaagdier accessoires ben je bij TuckerCare aan het juiste adres!

Bij de aanschaf van een knaagdier ben je er nog niet. Er komt meer bij kijken dan je denkt. Denk aan een ren, eet- en drinkbak, speelgoed en huisje en verzorgingsproducten. In de webshop van TuckerCare vind je alles voor voordelig knaagdier accessoires.

Konijnen en knaagdieren zijn bij veel huishoudens geliefd als huisdier. Logisch, want ze zijn ook super lief en schattig. Wist je dat hamster wangen ook heel groot zijn? Ze kunnen hier heel veel eten in kwijt. De wangen van een hamster zijn zó groot dat er zelfs een hamster baby in past.

Konijnen behoren overigens niet tot de knaagdieren, maar behoort tot de haasachtigen. De haas heeft, net zoals het konijn extra stifttanden. Knaagdieren hebben dit niet.

Bekende soorten knaagdieren zijn de cavia en de hamster. Ze zien er lief uit en lijken goed aaibaar. Helaas zijn dit ook vaak impulsaankopen waar van tevoren niet goed over wordt nagedacht. Het kost veel tijd en energie om het diertje te verzorgen.

Sommige knagers eten plantaardig voer, terwijl andere soort juist dierlijke voeding moet hebben. De meeste soorten zijn overdag erg actief en de andere juist in de nacht. Veel van deze knaagdieren leven in groepsverband, maar ze zijn lang niet allemaal zo sociaal en willen daarom een verblijf voor zich alleen. Kortom, lees je dus goed in bij het aanschaffen van een cavia, hamster of konijn.

Voordelig knaagdier spullen online kopen

In de webshop van TuckerCare vind je een breed assortiment en kun je voordelig knaagdier spullen kopen.

Veel winkelplezier bij TuckerCare!