Filteropties:
Filteropties

Waarom TuckerCare?

Kat

Voor al je kat benodigdheden ben je bij TuckerCare aan het juiste adres

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Wil jij het allerbeste voor jouw huistijger? TuckerCare biedt een groot assortiment aan in kattenvoer en kat benodigdheden. Je vindt hier onder andere leuk katten speelgoed, voer en snacks, kattenbakken, katten kussens, alles voor een goede verzorging en nog veel meer.

Op zoek naar katten speelgoed?

Bij TuckerCare in de webshop vind je de leukste katten speeltjes. Wij beschikken over een breed assortiment pluche knuffels, speelballen en training speelgoed. Bewegen is van groot belang voor de gezondheid van je kat. Wil je voordelig katten speelgoed kopen? Kijk dan snel op onze katten speelgoed pagina.

De lekkerste kattensnacks!

TuckerCare heeft een ruim assortiment aan katten snacks. Buiten de maaltijden om kun je jouw kat af en toe lekker verwennen of belonen met heerlijke katten koekjes of kauw snacks.

Voor al je katten accessoires ben je bij TuckerCare aan het juiste adres!

Bij de aanschaf van een kat komt veel bij kijken. Als je thuis een huistijger hebt lopen zijn een kattenbak, krabpaal, halsband en een voer- en drinkbak onmisbaar. Alle toebehoren accessoires vind je bij TuckerCare in de webshop.

Katten zijn in Nederland erg populair als huisdier. Ze komen voor in allerlei soorten en maten. Naast de aanwezigheid heeft de kat ook een positieve invloed op de gezondheid en welzijn van het baasje. Katten en baasjes lijken meer op elkaar dan dat je denkt. Katten nemen gedrag en emoties over van hun baasje. Je zou dus kritisch naar jezelf kunnen kijken wanneer je kat vervelend gedrag vertoont.

Katten zijn grote slapers en doen dit dan ook voor 70% van de dag. De andere tijd brengen ze graag buiten door. Ze jagen graag op muizen en nemen dan soms ook een dode of levende prooi mee naar huis. Vooral niet boos worden op de jager, maar juist bedanken. Hiermee toont de kat affectie. Dit is in hun ogen een groot geschenk voor jouw als baasje.

Het is niet altijd makkelijk om met je kat te communiceren. Hoewel katten super lief zijn, kunnen ze ook nors en onverschillig overkomen. Het is belangrijk dat jij je eigen gedrag aanpast wanneer je met de kat omgaat. Je maakt alleen contact wanneer zij het initiatief neemt en kijkt haar zo min mogelijk in de ogen aan.

Voordelig kat benodigdheden online kopen

Bij TuckerCare in de webshop vind je een ruim assortiment en kun je voordelig katten spullen kopen.

Veel winkelplezier bij TuckerCare!