Filteropties:
Filteropties

Waarom TuckerCare?

Hond

Voor al je hond benodigdheden ben je bij TuckerCare aan het juiste adres

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Je wilt natuurlijk het allerbeste voor jouw trouwe viervoeter. TuckerCare heeft een groot assortiment aan hondenvoer en hondenbenodigdheden. Je vindt hier onder andere leuk hondenspeelgoed, voer en snacks, zachte hondenkussens, manden, benches, voer- en drinkbakken, alles voor een goede verzorging en nog veel meer.

Op zoek naar hondenspeelgoed?

TuckerCare heeft een ruim assortiment aan hondenspeelgoed voor je hond. Spelen en bewegen zorgt voor een betere gezondheid van je hond. Voor apporteer speelgoed, knuffels, kauw speelgoed, trainingsspeelgoed en piepspeeltjes ben je bij TuckerCare aan het juiste adres. Wil je voordelig hondenspeelgoed kopen? Kijk dan snel op onze hondenspeelgoed pagina.

De lekkerste hondensnacks!

In ons assortiment vind je de lekkerste hondensnacks. Buiten de maaltijden om kun je jouw hond af en toe extra verwennen of belonen met heerlijke hondenkoekjes of kauw snacks.

Voor al je hondenaccessoires ben je bij TuckerCare aan het juiste adres!

Bij de aanschaf van een hond komt veel bij kijken. Als je thuis een viervoeter hebt lopen zijn kussens, een bench, riem en halsband en een voer- en drinkbak onmisbaar. Alle toebehoren accessoires vind je bij TuckerCare in de webshop.

Nederland telt ruim 2 miljoen honden en zijn erg populair als huisdieren. Er zijn veel verschillende soorten rassen met elk een eigen karakter. Je kunt er veel gezelschap en plezier aan beleven. Soms zou je willen dat je hond kon praten. Honden houden vaak hun kopje schuin wanneer je tegen ze praat, hiermee probeert je hond te begrijpen wat je zegt. Dit wil niet zeggen dat je hond je ook begrijpt, maar wel héél goed luistert. Gelukkig kun je goed zien wanneer een hond gelukkig is of wanneer je hond niet lekker in zijn vel zit.

Hoe weet je wanneer je hond gelukkig is?

Als je hond naar je toe kwispelt en begroet wanneer je thuiskomt na een lange werkdag of een kleine boodschap. Dit betekent dat je hond blij is je te zien. Als je hond tegen je aan leunt en lekker bij je in slaap valt, is dit een teken dat je hond zich op zijn gemakt voelt en je volledig vertrouwd.

Honden gaan er graag op uit. Ze worden enthousiast en staan tegen je aan te springen wanneer je het riempje tevoorschijn haalt. Honden kunnen zelfs ‘te veel’ energie krijgen waarbij ze dan een blijdschap aanval krijgen. Ze rennen dan hard, kwispelend en blaffend door de kamer of tuin.

Voordelig hond benodigdheden online kopen

Bij TuckerCare kun je goedkoop hondenspullen kopen. We verkopen puppy hondenspullen, maar ook voor de senior honden.

Veel winkelplezier bij TuckerCare!