Filteropties:
Filteropties

Waarom TuckerCare?

Gevogelte

Voor al je gevogelte benodigdheden ben je bij TuckerCare aan het juiste adres

Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Bij TuckerCare vind je alles voor de vreemde snuiter. Wij hebben een groot assortiment aan broeden en huisvesting, eten en drinken, leuk vogelspeelgoed en alles voor een goede verzorging.

Voor al je knaagdier accessoires ben je bij TuckerCare aan het juiste adres!

TuckerCare biedt een ruim assortiment aan vogelaccessoires. Wil je de vogels verwennen? Neem dan is een kijkje bij het vogelspeelgoed, bodembedekker of eet- en drinkbakken met toebehoren.

Wil je gevogelte als huisdier?

Dan moet je er eerst goed nadenken of je deze op het erf, in de wei, in en rondom de vijver of in het huis wil laten rondvliegen. Vogels lopen erg uiteen. Je kunt hierbij denken aan kleine parkietjes, kippen of grote loopvogels. Er zijn veel variabelen in grootte, kleur en gedrag.

Welke behoefte een vogel nodig heeft loopt erg uiteen. Lees je dus goed in voordat je een vogel aanschaft. De keuze bepaalt welke voeding, huisvesting en verzorging een vogel nodig heeft.

Vogels leven graag in groepen, per paar of alleen. Parkietjes leven gemiddeld 5 jaar, maar een kip kan wel 10 tot 15 jaar oud worden. Wat alle vogels wél gemeen hebben is dat ze ruimte nodig hebben om te kunnen vliegen, spelen en scharrelen. Dit bepaalt tevens ook de conditie van jouw vogeltje.

Voordelig gevogelte benodigdheden online kopen

In de webshop van TuckerCare vind je een breed assortiment en kun je voordelig vogelspullen kopen.

Veel winkelplezier bij TuckerCare!